Deze 4 Recruitment trends gaan 2017 bepalen
januari 3, 2017
Show all

Van oud naar Nieuw

Door: Herman van Duijn

En zo zitten we alweer in de laatste maand van het jaar. Een feestmaand waarbij we van Sinterklaas via Kerstmis naar Oudjaarsavond gaan. En tussen alle gezelligheid door is het nog hard werken om alles voor het einde van het jaar af te ronden, zodat we het nieuwe jaar weer met een schone lei kunnen beginnen. En waarom eigenlijk, vraag ik mij elk jaar weer af. De kalenders en agenda’s van 2017 zijn toch ook al lang weer gedrukt met 365 nieuwe dagen?

Zo wilden wij bij DH-pro graag weer eens een nieuwe website. De oude was pas 6 jaar oud, maar jeetje wat zijn de ontwikkelingen op dit gebied snel gegaan. We hadden er natuurlijk voor kunnen kiezen om de nieuwe website symbolisch in het nieuwe jaar te lanceren, maar dat hebben we niet gedaan. De website van DH-pro is nu al van oud naar nieuw gegaan. De geheel vernieuwde website heeft een frisser uiterlijk gekregen en is nu ook op diverse mobiele devices goed te lezen. En we gaan elke maand een nieuwe blog over nieuws op het gebied van veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu, over ervaringen die we hebben opgedaan, over ontwikkelingen op ons vakgebied, enz. Dat is nog eens een goed voornemen.

In de maand december denken veel mensen na over goede voornemens in het nieuwe jaar. Ik ga nu toch echt meer sporten en nu houd ik het ook vol. Afgelopen jaar heeft het ‘volhouden’ twee maanden geduurd. Is het begin van een nieuwe kalender dan wel een goede motivator voor veranderingen? Ik vind van niet. Je moet iets veranderen als je dat ook echt wil. Misschien is het wel tijd voor een nieuwe baan. De economie trekt tenslotte aan, de vooruitzichten zijn goed en je hebt toch maar mooi al veel geleerd en interessante ervaringen opgedaan. Dan hoef je toch niet te wachten tot januari? Laat je voor de zekerheid ook inspireren door onze website. Daar staan ook nu al mooie vacatures bij interessante werkgevers en natuurlijk komen er regelmatig nieuwe bij.

We staan op het punt om van een oud jaar naar een nieuw jaar te gaan. Maar eigenlijk gaan we ook in 2017 365 keer van een oude naar een nieuwe dag. En elke dag is er één van kansen en mogelijkheden. Wij van DH-pro wensen alle lezers hele fijne feestdagen en 365 veilige en gezonde nieuwe dagen in 2017.