Consultant Arbeidshygiënist / Hoger Veiligheidskundige

Wie zijn wij?

DH-pro wil voor zoveel mogelijk organisaties continuïteit. Dat is goed voor hun belanghebbende werknemers, klanten, aandeelhouders en maatschappij. Daarom staan de doelstellingen van de organisatie en de behoefte van de belanghebbenden bij ons steeds voorop.

Wij adviseren over het managen van risico’s en op de (wettelijke) eisen waar de organisatie aan moet voldoen. Het doel is het verbeteren van het rendement, de duurzaamheid en een verbeterd imago van organisaties. DH-pro zet professionals in met als doel bedrijfsongevallen, ziekteverzuim, beroepsziekten, ongewenst verloop, productie- en procesfouten, verspilling van grondstoffen en energie bij onze opdrachtgevers te voorkomen dan wel te verminderen.

Wat zoeken wij?

Een Consultant Arbeidshygiënist / Hoger Veiligheidskundige. In deze functie voer je zelfstandig adviesopdrachten uit, geef je voorlichting en trainingen en coach je bedrijven en werknemers bij het inventariseren van veiligheids- en gezondheidsrisico’s en bij het implementeren van beheersmaatregelen.

In mindere mate draagt de consultant ook bij aan de ontwikkeling van (nieuwe) diensten, door ervaringen uit de praktijk aan te dragen. Een consultant werkt heel zelfstandig. Bedrijven en werknemers benadert hij/zij zelf om de diensten aan te bieden. Dit kan vanuit huis. Hiernaast is hij/zij veel op pad, in incidentele gevallen ook ʼs-avonds of in het weekend. Dit mag je volledig op jouw eigen wijze doen, hierin krijg je alle vrijheid! Sterker nog; we moedigen creativiteit alleen maar aan!

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal 6 jaar ervaring als arbeidshygiënist of hoger veiligheidskundige, met aanvullende kennis en ervaring op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting en gedrag & cultuur;
 • Kennis over de rollen van vakbonden en werkgeversorganisaties;
 • Vakinhoudelijk kunnen relativeren ten opzichte van de praktijk.

Welke vaardigheden heb jij?

 • Je hebt overtuigingskracht en de vaardigheid om goed kunnen luisteren, observeren en aan de hand daarvan een passend advies kunnen geven;
 • Uitstekend gevoel voor verhoudingen binnen het bedrijf en tussen sociale partners;
 • Het vol vertrouwen kunnen geven van inspirerende en overtuigende presentaties en het leiden van gesprekken;
 • Het op een makkelijke en natuurlijke wijze aangaan van gesprekken op diverse niveaus in het bedrijf. Echt als een businesspartner kunnen optreden;
 • Zeer zelfstandig kunnen werken met een hoge mate van zelf startend vermogen;
 • Eveneens zeer goed en met plezier en enthousiasme in een team kunnen werken, waarbij je elkaar wederzijds stimuleert, inspireert en kennis deelt;
 • Een grote mate van betrokkenheid bij wat je doet;
 • De bereidheid incidenteel ʻs-avonds of in het weekend te werken.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende en verantwoordelijke baan met een hoge mate van autonomie. DH-pro is een jong en ambitieus bedrijf. Onze professionele medewerkers zijn ons visitekaartje bij de klant. Persoonlijke aandacht, respect en plezier zijn en blijven voor ons vanzelfsprekend. Wij bieden een uniek arbeidsvoorwaarden pakket met een uitstekend salaris, pensioen- en bonusregeling.  Persoonlijke ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend en wordt bij ons aangemoedigd. Daarnaast wordt er natuurlijk een degelijke lease auto, mobiele telefoon en laptop ter beschikking gesteld. Maar vooral een gezond bedrijf met vakinhoudelijke en enthousiaste collega’s. Afwisseling, uitdaging en werken voor de top opdrachtgevers in Nederland en mogelijk daar buiten zijn gegarandeerd. DH-pro is er voor de zekerheid, maar is er vooral voor jou succes!

Hoe werkt de procedure?

Jouw CV + aanvullende motivatie kan gestuurd worden aan Barbara Haijtema via: barbara.haijtema@dh-pro.nl

Voor meer informatie?

Voor meer informatie over onze organisatie, functie en de procedure kun je contact opnemen met Barbara Haijtema via: 06-30656532. Geschikte kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een eerste oriënterende gesprek.

 

Laat ons u helpen aan een nieuwe baan!

Neem contact op met één van onze consultants voor de mogelijkheden

06 534 666 33