Vacature Veiligheidskundige / Consultant – (HVK of AH) Landelijke positie (ingevuld)

De professionals van DH-pro helpen organisaties hun risico’s op het gebied van veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu te beheersen. Wij noemen ze daarom de ‘in control coaches’. Met een in control coach van DH-pro kunnen organisaties zich nog beter richten op hun core business. Binnen DH-pro kennen we 4 pijlers in dienstverlening; Consultancy, Training & Coaching, Interimprojecten en Werving & selectie. Door groei van onze pijlers Consultancy en Training & Coaching komen wij graag in contact met een:

Veiligheidskundige / Consultant (HVK of AH)

In deze functie voer je zelfstandig adviesopdrachten uit, geef je trainingen en coach je leidinggevenden en preventiemedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van acquisitie tot en met de klantevaluatie. Je inventariseert de klantvraag en adviseert op welke wijze DH-pro hierin kan helpen/ondersteunen. Dit mag je volledig op jouw eigen wijze doen, hierin krijg je alle vrijheid! Sterker nog; we moedigen creativiteit alleen maar aan!

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • het zelfstandig uitvoeren van adviesopdrachten, trainingen en coaching trajecten;
  • het acquireren van nieuwe opdrachten bij bestaande klanten;
  • het acquireren van nieuwe klanten;
  • het evalueren van dienstverlening.

Om deze baan tot een succes te maken ben je communicatief sterk en kun je op alle niveaus levelen. Je bent iemand die kansen ziet, creëert en met beiden handen aanpakt. Je bent initiatiefrijk, pro-actief en heel zelfstandig. Daarnaast beschik je over en HBO werk- en denkniveau met een afgeronde studie Hoger Veiligheidskunde of Arbeidshygiëne en heb je minimaal 3 jaar werkervaring als consultant.

Wat bieden wij je:
Naast een goed salaris en een fantastische werkomgeving, bieden wij vooral de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien!

Daarnaast:
* maak je deel uit van een jonge, enthousiaste en ambitieuze organisatie.
* mag je zelf bepalen wanneer je werkt.
* ……en natuurlijk nog veel meer! Elke dag is anders!

Interesse?
Bel voor meer informatie met Herman van Duijn, directeur: 06-53466633. Stuur je CV en motivatiebrief naar fer@vlsearchgroup.nl

Laat ons u helpen aan een nieuwe baan!

Neem contact op met één van onze consultants voor de mogelijkheden

024 366 10 03