Vacature KAM Manager

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Manager Kwaliteit, arbo en milieu. Drie essentiële pijlers binnen deze banketbakkerijen. Wij zijn op zoek naar een KAM-manager die de verantwoording kan èn wil dragen voor deze aspecten binnen onze organisatie.

De banketbakkerijen
De bakkerijorganisatie van onze opdrachtgever bestaat uit een centrale bakkerij en 6 decentrale bakkerijen, verspreid over het land. De bakkerijen worden door diverse afdelingen op kantoor in Almere ondersteund en aangestuurd. Eén van die afdelingen is de afdeling Kwaliteit. Deze afdeling bestaat uit 2 personen: de leidinggevende KAM-manager en een bakkerij technisch adviseur.

De functie KAM-manager
Als KAM-manager bij deze banketbakkerijen ben je verantwoordelijk voor de vaststelling en de uitvoering van het beleid op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu binnen onze organisatie. Er wordt van jou verwacht dat je de wetgeving en trends op deze vakgebieden volgt en er voor zorgt dat wij op zijn minst aan alle wettelijke eisen voldoen. Je adviseert het management, zorgt voor de implementatie van nieuwe procedures en borgt de uitvoering. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager banketbakkerijen.

Kennen en kunnen
Voor een goede uitoefening van de functie is het nodig dat je doortastend en overtuigend kunt communiceren met alle lagen binnen de organisatie. Je hebt begrip voor andere standpunten, denkt mee over compromissen, maar bovenal zorg je er voor dat wij voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu.

De overige functie-eisen zijn:

een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting levensmiddelentechnologie, Food Safety, Food & Business of gelijkwaardig.
minimaal 5 jaar ervaring in een functie op het gebied van kwaliteit in een productieomgeving.

De vergoeding
een marktconform basissalaris voor een 40-urige werkweek;
een variabele beloning afhankelijk van de behaalde doelstellingen;
15% korting op aankopen bij deze organisatie, inclusief de verzekeringen.

Deze organisatie laat zich voor deze vacature ondersteunen door DH-pro B.V. Bij interesse ontvangen wij graag je CV en motivatie via herman.van.duijn@dh-pro.nl of bel voor meer informatie naar Fer van Leeuwarden: 024-352 98 90.

Laat ons u helpen aan een nieuwe baan!

Neem contact op met één van onze consultants voor de mogelijkheden

024 366 10 03