DH-pro wil voor zoveel mogelijk organisaties continuïteit. Dat is goed voor hun belanghebbende werknemers, klanten, aandeelhouders en maatschappij. Daarom staan de doelstellingen van de organisatie en de behoefte van de belanghebbenden bij hun steeds voorop.

Wij adviseren over het managen van risico’s en geldende wet- en regelgeving. Het doel is het verbeteren van het rendement, de duurzaamheid en een verbeterd imago van organisaties. DH-pro zet professionals in met als doel bedrijfsongevallen, ziekteverzuim, beroepsziekten, ongewenst verloop, productie- en procesfouten, verspilling van grondstoffen en energie bij onze opdrachtgevers te voorkomen dan wel te verminderen.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en flexibele HSE Consultant HVK/MVK. In deze functie voer je zelfstandig adviesopdrachten uit, geef je voorlichting en trainingen en coach je bedrijven en werknemers bij het inventariseren van veiligheids- en gezondheidsrisico’s en bij het implementeren van beheersmaatregelen. In mindere mate draagt de consultant ook bij aan de ontwikkeling van (nieuwe) diensten, door ervaringen uit de praktijk aan te dragen. Een consultant werkt heel zelfstandig bij opdrachtgevers op locatie, vanuit ons kantoor of evt vanuit huis. Dit mag je volledig op jouw eigen wijze doen, hierin krijg je alle vrijheid! Sterker nog; we moedigen creativiteit alleen maar aan!

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal 5 jaar ervaring als HSE Consultant HVK/MVK;
 • Allround veiligheidskundige met ervaring in verschillende sectoren;
 • Vakinhoudelijk kunnen relativeren ten opzichte van de praktijk;
 • Een enthousiaste persoonlijkheid met echte consultant eigenschappen (vaktechnisch, commercieel en representatief);
 • Flexibele instelling en altijd bereid om het beste advies voor jouw opdrachtgevers te bewerkstelligen.

Welke vaardigheden heb jij?

 • Je hebt overtuigingskracht en de vaardigheid om goed te luisteren, te observeren en aan de hand daarvan een passend advies te geven;
 • Het vol vertrouwen kunnen geven van inspirerende en overtuigende presentaties en het leiden van gesprekken;
 • Het op een makkelijke en natuurlijke wijze aangaan van gesprekken op diverse niveaus in het bedrijf. Echt als een businesspartner kunnen optreden;
 • Zeer zelfstandig kunnen werken met een hoge mate van zelf startend vermogen;
 • Eveneens zeer goed en met plezier en enthousiasme in een team kunnen werken, waarbij je elkaar wederzijds stimuleert, inspireert en kennis deelt;
 • Een grote mate van betrokkenheid bij wat je doet.

Wat bieden zij je?

Een uitdagende en verantwoordelijke baan met een hoge mate van autonomie. DH-pro is een jong en ambitieus bedrijf. Onze professionele medewerkers zijn ons visitekaartje bij de klant. Persoonlijke aandacht, respect en plezier zijn en blijven voor ons vanzelfsprekend. Wij bieden een uniek arbeidsvoorwaarden pakket met een uitstekend salaris, pensioen- en bonusregeling.  Persoonlijke ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend en wordt bij ons aangemoedigd. Daarnaast wordt er natuurlijk een degelijke lease auto, mobiele telefoon en laptop ter beschikking gesteld. Maar vooral een gezond bedrijf met vakinhoudelijke en enthousiaste collega’s. Afwisseling, uitdaging en werken voor de top opdrachtgevers in Nederland en mogelijk daar buiten zijn gegarandeerd. DH-pro is er voor de zekerheid, maar is er vooral voor jouw succes!

Hoe werkt de procedure?

Jouw CV + aanvullende motivatie kan gestuurd worden aan Herman van Duijn (Directeur) via: herman.van.duijn@dh-pro.nl Voor meer informatie over onze organisatie, functie en de procedure. Dan neem je contact op met Fer van Leeuwarden (Recruitment Manager) via: 06-13115603. Geschikte kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een eerste oriënterende gesprek.

Voor meer informatie?

Informatie over DH-pro staat op onze website: www.dh-pro.nl . Met aanvullende vragen kunt u natuurlijk ook nog terecht bij Herman van Duijn (Directeur) 06-53466633.

Laat ons u helpen aan een nieuwe baan!

Neem contact op met één van onze consultants voor de mogelijkheden

024 366 10 03